Welcome to MVP Mods
Welcome to MVP Mods, like most online communities, you must register to view or post in our community, but don't worry, this is a simple, completely free process that requires just some information from you to signup. Be a part of MVP Mods by signing in or creating an account. Get access to over 5,000 modifications for MVP, MLB 2K and High Heat Baseball FOR FREE! Become an amazing part of our online community to discuss baseball! Participate in the Shoutbox on our front page!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Eamods Web Page Troubles

7 posts in this topic

Posted

Hi Folks: Longtime happening although now I post it, as I do not find any explanation. Each time I enter the EAMODS web page the screen is a mix up with windows and all sorts of announces overlapped and difficult to read and even to access some stuff. Does anybody have any explanation for solving this, is it me with my computer I have to do something in my Internet Explorer screen configuration or is EAMODS???? Best regards for all

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I just went there right now and everything is looking fine. I don't use IE though. I use Firefox and maybe that can explain what is going on with you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I just went there right now and everything is looking fine. I don't use IE though. I use Firefox and maybe that can explain what is going on with you.

Pretty much exactly what I was going to say as well.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I'm using Opera and everything looks fine to me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Yep. Either try another browser, or clear your cookies and cache and try again.

For quickness, the latter. For long-term security and ease of use, the former.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Thank you very much fellows, I am already using Mozilla FireFox and is fine with EAMODS, the big question is why it does not work with IE???, just curious about it........ Best regards for all

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I'd try clearing cookies and cache in IE, if you haven't already done it. Other than that, if Firefox is fine, it could be something weird with your IE settings.

Share this post


Link to post
Share on other sites