Jump to content

marpek

Black name plate on uniforms

Recommended Posts

Hi, I just started playing the game. I downloaded the 2k15 total conversion mod and 2018 rosters. In every game I try playing I get this weird issue. Is it maybe related to lighting or is it due to the textures of the uniforms? Can anybody suggest some solutions? 

 

 

mlb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you download the 2017 uniforms, which are in the download section

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, Karelaf said:

Have you download the 2017 uniforms, which are in the download section

Oh, that is right, I downloaded one of those sets too! Should I revert to 2015 or is there something else I can do?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Download the latest uniforms and replace those of 2015

Share this post


Link to post
Share on other sites
36 minutes ago, Karelaf said:

Download the latest uniforms and replace those of 2015

 

I downloaded the Umachine's divisional 2017 sets, but it's the same thing. Is there a newer update?

Share this post


Link to post
Share on other sites

must be some file of 2015, look in the download section some mods to 2017 and copy it over 2015 and try to have if you get the same.

Share this post


Link to post
Share on other sites
57 minutes ago, Karelaf said:

must be some file of 2015, look in the download section some mods to 2017 and copy it over 2015 and try to have if you get the same.

 

I uninstalled the game and the mods, and made a fresh install but it's the same :(

This is without any mods. Any ideas what could be the cause? Maybe driver related?

 

mlb2.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

I do not know what happens, look for the original mlb 2k12 on ebay and after you install it on your pc it overwrites the most recent mod that you have uploaded, I think there is one of jose bautista that is great.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Weird thing about it is that when I edit the player or zoom in game it's fine but from a certain distance the black appears. Also crowd in the distant stands can turn blocky (like Lego).

I'll try tweaking the settings and experiment with drivers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Looks like the issue was in compatibility. After running the game in win XP sp 3 compatibility mode it seems to be fine. I'll try tweaking the video settings a bit just to see how it behaves.

Thank you for the help @Karelaf!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×