Jump to content



Photo

Tywiggins Roster Editor


  • Please log in to reply
138 replies to this topic

#121 LouisvilleLipp

LouisvilleLipp

    Rookie

  • Contributors +
  • 307 posts
  • Gender:Male

Posted 21 August 2009 - 03:06 AM

I need to know where to find the rosters after they've been edited. Everytime I load the rosters after changes I've made, they never show up in TyWiggins editor.
For example, I moved Aubrey Huff to Detroit, and changed his number to 19, saved it then open up the editor, load the roster but Huff is no where to be seen to edit him. Anyone else have this happen to them? I just need to know what file is saved after I make changes, and where it's located. Thx.
  • 0


#122 tiedyed

tiedyed

    Rookie

  • Members
  • 253 posts
  • Gender:Male
  • Location:Connecticut

Posted 21 August 2009 - 10:43 AM

It should save into whatever roster you edited say you edit the main roster then it should be there or if you edit a franchise roster it will only be in that franchise save.
  • 0

#123 rockies

rockies

    Rookie

  • Members
  • 21 posts
  • Gender:Male
  • Location:Oakley, Kansas

Posted 26 August 2009 - 07:49 PM

Quick question. On the first page of the editor in injury type, everything is numbers. How do you know which number is which injury? Any help will be appreciated.
  • 0

#124 tiedyed

tiedyed

    Rookie

  • Members
  • 253 posts
  • Gender:Male
  • Location:Connecticut

Posted 26 August 2009 - 11:36 PM

33 - Bruised Toe
34 - Bruised Neck
42 - Stinger
53 - Torn Achilles
58 - Neck Strain
93 - Metatarsal Fracture
161 - Deep Laceration
162 - Bruised Leg
165 - Bruised For arm
174 - Leg Cramps
178 - Quadricep Pull
182 - Torn Quadricep
184 - Bruised Abdomen
192 - Abdominal Strain
200 - Strained Oblique
217 - Fractured Ulna
221 - Fracture Radius
224 Broken Rib
288 - Bruised Ankle
289 - Groin Pull
290 - Bruised Shin
309 - Torn Groin Muscle
312 - Sprained Ankle
342 - Shin Splint
348 - Fractured Ankle
350 - Fractured Shin
352 - Broken Ankle
417 - Groin Pull
424 - Back Spasm
434 - Strained Rotator Cuff
436 - Herniated Disc
437 - Torn Hamstring
438 - Torn Rotator Cuff
440 - Lower Back Strain
454 - Dislocated Shoulder
544 - Bruised Calf
545 - Bruised Hand
546 - Bruised Bicep
552 - Sore Calf
562 - Strained Bicep
564 - Torn Calf Muscle
566 - Torn Bicep
568 - Calf Strain
661 - Mild Concussion
665 - Major Concussion
672 - Bruised Elbow
674 - Sprianed Wrist
692 - Torn Elbow Cartilage
716 - Torn Elbow Ligament
736 - Broken Elbow
738 - Broken Wrist
801 - Bruised Hip
804 - Scratched Cornea
820 - Torn ACL
860 - Broken Eye Socket
928 - Finger Blister
929 - Strained PCL
937 - Bruised Knee
945 - Strained ACL
948 - Torn Finger Ligament
949 - Torn ACL
964 - Dislocated Finger
969 - Twisted Knee
973 - Torn Knee Cartilage
977 - Torn MCL
988 - Fracture Finger
989 - Fractured Knee Cap

I'm sure theres more but these are the ones that have been posted in the roster editor thread over at eamods
  • 0

#125 LoGatto

LoGatto

    Rookie

  • Contributors +
  • 220 posts
  • Gender:Male
  • Location:Staten Island

Posted 27 August 2009 - 07:55 AM

TY- Has the issue with names being duplicated been fixed? Sone one told me this was in version 2.2? Any other issues to be aware of? The editor has been great addition. I was playing in my 159th game and game was crashing, I seen that I had 3 the same players in the game on the same team I lost the whole season which I play everygame. Thanks again for the editor, I think I have vers2.3 now.
  • 0

#126 hackman2007

hackman2007

    Rookie

  • Contributors +
  • 199 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rolla, MO

Posted 27 August 2009 - 04:41 PM

TY- Has the issue with names being duplicated been fixed? Sone one told me this was in version 2.2? Any other issues to be aware of? The editor has been great addition. I was playing in my 159th game and game was crashing, I seen that I had 3 the same players in the game on the same team I lost the whole season which I play everygame. Thanks again for the editor, I think I have vers2.3 now.


Version 0.23 and 0.24 don't have the player duplication problems.

I haven't encountered any other issues.
  • 0

#127 LoGatto

LoGatto

    Rookie

  • Contributors +
  • 220 posts
  • Gender:Male
  • Location:Staten Island

Posted 28 August 2009 - 08:54 AM

Whats different about vers2.4 from 2.3?
  • 0

#128 hackman2007

hackman2007

    Rookie

  • Contributors +
  • 199 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rolla, MO

Posted 28 August 2009 - 12:28 PM

Whats different about vers2.4 from 2.3?


To fix a birthday problem. See Here.
  • 0

#129 LoGatto

LoGatto

    Rookie

  • Contributors +
  • 220 posts
  • Gender:Male
  • Location:Staten Island

Posted 09 October 2009 - 11:56 AM

TY- at the end of the season I was told players retire, is there a way with the editor to see who retired and unretire them back to their teams?
  • 0

#130 DonSPa

DonSPa

    All-Star

  • Modders
  • 1,552 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pennsylvania

Posted 10 October 2009 - 10:48 PM

if ur using tys editor one thing u maybe able to try is, players that u know who maybe close to retiring ,u can change the players years pro or if u want to keep them around even longer u could put a check in the rookie box and change the years pro to 0
  • 0

#131 LoGatto

LoGatto

    Rookie

  • Contributors +
  • 220 posts
  • Gender:Male
  • Location:Staten Island

Posted 25 November 2009 - 09:40 AM

I also keep a link to the latest version on this page:

http://tywiggins.eam.../downloads.html

I have been using this to get the latest version, for some reason when I run a full scan using macfee it picks up that mlb roster editor is a virus called "artemis" does the editor have a virus? Does anyone know why this is happening? Everytime I run a full scan I have to ge the link here and reinstall the editor.
  • 0

#132 hackman2007

hackman2007

    Rookie

  • Contributors +
  • 199 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rolla, MO

Posted 07 December 2009 - 02:04 PM

I also keep a link to the latest version on this page:

http://tywiggins.eam.../downloads.html

I have been using this to get the latest version, for some reason when I run a full scan using macfee it picks up that mlb roster editor is a virus called "artemis" does the editor have a virus? Does anyone know why this is happening? Everytime I run a full scan I have to ge the link here and reinstall the editor.


The executable protection is generating a false positive. Don't worry about it. Just add it to the white list/exclusion list and continue.
  • 0

#133 LoGatto

LoGatto

    Rookie

  • Contributors +
  • 220 posts
  • Gender:Male
  • Location:Staten Island

Posted 02 January 2010 - 09:27 AM

Has anyone seen using the editor if you move many players to there teams due to trades or signings the lineups get corrupted where you may have to of the same postion and the change feature does not allow you to change the postion, when you try to play a game the game crashes. I have not been able to fix the issues, thank God I remember a former post saying to back up the save folder, which I restored correcting the issue.

The editor has been a good tool but it has corrupted some of my seasons with duplicating names and now the lineup issues. I have the current version of the editor. Has anyone had these issues and what do you do?
  • 0

#134 LoGatto

LoGatto

    Rookie

  • Contributors +
  • 220 posts
  • Gender:Male
  • Location:Staten Island

Posted 08 January 2010 - 09:32 AM

I think I have found a fix for my above issue, not sure if anyone else had the same issue. I f I moved a player to his new team the lineup spot he occipied would be blank and when you went to add a replacement you would have to of the same postion listed twice. Example: I moved Adrian Beltre to redsox,but he was the starting 3rd basemen for mariners, after revoing him I had a empty 3rd base slot but also a filled 3rd base slot and you can't change them. When you load your seasone and try to play the game it will crash to desktop. I had this happen a lot and had to restore from backup to fix.

The fix I found is before you move a player to a different team is to remove him from the lineup and replace him with a different player make sure you check each lineup for the team, there should be 4 of them,then you can move the player to the correct team, this seams to have worked and has not saused the game to crash when trying to play a game.
  • 0

#135 MrGravyard

MrGravyard

    Rookie

  • Contributors +
  • 316 posts
  • Location:Sarasota fla
  • Interests:God Sports Music

Posted 10 January 2010 - 05:59 AM

I am glad you got the editor to work for you.. I bought it a couple months back it has never worked for me..
I have the code and password and have tried and tried and tried to get it to work and nothing.. and yes Ty has tried to help.
I dont care about the $10 loss I just wish it would work.
Doesnt matter I guess cause 2k10 is soon to come out.. I hope its alot better.
2k9 drives me nuts at times, It mostly plays well but sometimes like last nite I had the Phillys vs the Pirates CPU vs CPU and with no one out and no one on base for some nutty reason the Phillys pitcher issued a free walk to the 1st batter... ????? Crazy..
Anyhow enjoy the editor..
  • 0

#136 LoGatto

LoGatto

    Rookie

  • Contributors +
  • 220 posts
  • Gender:Male
  • Location:Staten Island

Posted 12 January 2010 - 10:25 AM

I am glad you got the editor to work for you.. I bought it a couple months back it has never worked for me..
I have the code and password and have tried and tried and tried to get it to work and nothing.. and yes Ty has tried to help.
I dont care about the $10 loss I just wish it would work.
Doesnt matter I guess cause 2k10 is soon to come out.. I hope its alot better.
2k9 drives me nuts at times, It mostly plays well but sometimes like last nite I had the Phillys vs the Pirates CPU vs CPU and with no one out and no one on base for some nutty reason the Phillys pitcher issued a free walk to the 1st batter... ????? Crazy..
Anyhow enjoy the editor..


Thanks, What happens with the editor for you that it does not work, Has he tried to send you a new code and password?

I know you have to keep the 2 files in the same folder for it to work.
  • 0

#137 MrGravyard

MrGravyard

    Rookie

  • Contributors +
  • 316 posts
  • Location:Sarasota fla
  • Interests:God Sports Music

Posted 12 January 2010 - 03:51 PM

Yea he did try to help but for some reason it wont work.. My laptop has Stinking Vista so that could be it.
It would be nice to get it to work but oh well. I finally got walks in the game.. Just raising the hitters "drawing a walk" to around 85-95 and the Pitchers walks to 10 and Strikeous to 20 .. its not perfect but its a good start... I am getting 2-4 or more walks a game..
  • 0

#138 jonpakk

jonpakk

    Rookie

  • Banned
  • Pip
  • 2 posts
  • Gender:Male

Posted 28 March 2010 - 09:00 AM

Hi ty, my god you are a businessman, pardon for my english... i´m from spain, and you know spanish people dont speak so well, im thinking about bought your editor 2k9 and 2k10, can you do me some special offer for this? I to fill with pride to you, you cash for all, in your web page, for the editors... well done, you are the one and only person to do this. contact with me at jonpakk@hotmail.com, and remember the crisis businessman, jua.

Edited by jonpakk, 28 March 2010 - 09:01 AM.


#139 LoGatto

LoGatto

    Rookie

  • Contributors +
  • 220 posts
  • Gender:Male
  • Location:Staten Island

Posted 21 April 2010 - 11:15 AM

Ty with latest version of your editor can you make that you can change the pitching windups or can you add something to do this, I still play mlb2k9 and won't install 2k10 till The patch comes out then I can get the new editor>

Also does the new editor work for 2k9?
  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users